Czekolady na gorąco ODK

Czekolady na gorąco, obowiązkowy napój w chłodniejsze dni!
Czekolada na gorąco to sposób na szybkie przygotowanie aromatycznej czekolady niezastąpionej w chłodne jesienno-zimowe dni.
Doskonała receptura, opracowana wyłącznie z wykorzystaniem staranie wyselekcjonowanych ziaren kakao z Afryki i Ameryki Środkowej, pozwalająca uchwycić autentyczny smak czekolady i zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Z ODK przygotowanie czekolady jest wyjątkowo proste, wystarczy według instrukcji dodać mleko, porcję czekolady, wymieszać, podgrzać i... gotowe!
Rodzaje czekolad
Dostępne są cztery rodzaje czekolady:
DOUBLE DARK DELUXE z zawartością 40% kakao
SILKY SMOOTH z zawartością 30% kakao
RICH'N THICK z zawartością 22% kakao
PURE WHITE biała czekolada
Konsystencja
Czekolady te są przeznaczone do przygotowania w wersji płynnej, ALE!
Czekolada Rich'n Thick została stworzona dla tych którzy preferują czekoladę w wersji gęstej, idealnej do jedzenia łyżką i delektowania się nią przez dłuższy czas.
Sposób przygotowania
Do dzbanka lub garnka należy dodać *300ml mleka oraz 30g czekolady ODK (*w przypadku czekolady Rich'n Thick należy dodać 150ml mleka).
Następnie mieszamy składniki do rozpuszczenia i uzyskania jednolitej konsystencji, podgrzewamy za pomocą dyszy spieniającej lub podgrzewamy w garnku na małym ogniu ciągle mieszając, aby czekolada nam się nie przypaliła, do momentu uzyskania pożądanej konsystencji.

Czekolada ODK to aromatyczny smak, zdecyduj który smak jest Twoim ulubionym.
KawBar – jesteśmy tu dla Ciebie.

Polecane

Czekolada w proszku Double Dark Deluxe ODK (40% kakao) premium- 1kg

Czekolada w proszku Pure White ODK - Biała Premium 1kg

Czekolada w proszku Rich'n Thick ODK (22% kakao) Premium 1kg


